Apartment in Valencia

Valencia, Spain

Turning a dark home with many rooms into a luminous apartment where white takes the spotlight and the kitchen is the center of everyday life. That was the challenge faced by the team of architects Carlos Balada and Carlos Bonet from the Onside studio when they tackled the complete refurbishment of this home located at the heart of Valencia.

The CONCORD stools are the perfect complement for the big kitchen, that has become the true center of the apartment. The grey upholstery and its wooden base made out of beech wood fit perfectly the home’s minimalist style, defined by straight lines and cold tones, combined with the warmth of the wood flooring.

For the dining room, the interior design team chose the MOON chairs with a light grey upholstery and a four-legged base in beech wood. Its curved backrest creates a contrast with the straight lines of the rest of the furniture, while preserving a harmonious feel.

[Interior design: Onside studio]

Capdell

Other projects

Aliade Offices

Castellon, Spain

Energy Firm Offices

Herzliya, Israel

OC&C Strategy Consultants Offices

Rotterdam, The Netherlands

Madrigal Home

Valencia, Spain

Leijnse Artz Offices

Rotterdam, The Netherlands

Puri Estonia Restaurant

Tallin, Estonia

Albarracin restaurant

Zaragoza, Spain